Games van Square Enix, Deep Silver en meer op Future Games Show

Games van Square Enix, Deep Silver en meer op Future Games Show

De aankomende Future Games Show heeft nieuwe titels van uitgevers als Square Enix en Deep Silver.

Dat heeft organisator GamesRadar+ aangekondigd. Verder zijn ook uitgevers als Devolver Digital, Raw Fury, Curve Digital, Hi-Rez Studios, Red Thread Games, Merge Games, Teamkill Media, Walkabout Games, tinyBuild en Team17 aanwezig.

De eerder aangekondigde liveshow wordt aanstaande zaterdag om 23:30 uur Nederlandse tijd uitgezonden via

Watch on YouTube

en Twitch. De show wordt gepresenteerd door stemacteurs Emily Rose en Nolan North, bekend van de Uncharted-reeks. Naast exclusieve onthullingen van games worden ook ontwikkelaars geïnterviewd. In totaal worden er meer dan dertig games getoond.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Misschien ligt het aan mij, maar ik zie, los van Square Enix, geen namen die ik herken. Waar is een Sega, Konami, EA, om maar wat namen te noemen? Hebben die eigen events, of hebben die niets te melden met de next gen voor de deur?

0
test

@Quirinius Er zijn enorm veel verschillende events die ter vervanging van E3 worden gehouden. Sega doet bijvoorbeeld mee met de Guerrilla Showcase. EA houdt zijn eigen aankondigingen. Zo is de boel behoorlijk verdeeld, maar bijna elke uitgever gaat deze zomer wel wat laten zien.

0

@MichelMusters Ok. Hoewel ik wel voordeel zie in de boel wat verspreiden, moet je dus nu wel verschillende shows in de gaten gaan houden. Maar even zien hoe dat uitpakt!

0

Aanbevolen voor jou