@Home gaat op haar site een aantal spellen hosten van het online gamebedrijf GamePoint.

De spellen die bij @Home gespeeld kunnen worden variƫren van de bij Gamepoint zeer succesvolle spellen uit de spelpunt reeks, oa darten, dammen, schaken en kaartspellen en natuurlijk hardcore multiplayer games zoals oa. de Quake en Unreal series.Internetaanbieder @Home Benelux gaat op haar site een aantal spellen van online gamebedrijf GamePoint aanbieden.

Hiertoe heeft de aanbieder van kabelinternet een overeenkomst gesloten met het Nederlandse gamebedrijf.

Volgens @Home gaat het om een groot aantal 'classic- en hardcore games'. Populaire titels uit het GamePoint assortiment zijn kaart- en bordspelen zoals schaken, klaverjassen, hartenjagen en darten. De dienst biedt ook multiplayer games zoals Unreal en Quake.

"Nu al besteden onze abonnees veel online tijd aan het spelen van online games. Met de toevoeging van de games van GamePoint zullen we onze gebruikers een groot plezier doen", weet Nils Kijkuit, vice-president marketing en content van @Home.

Om snelle verbindingen te garanderen brengt GamePoint een speciale verbinding tot stand tussen het netwerk van @Home en de servers van GamePoint.

GamePoint is Nederlands eerste online gaming- en entertainmentplatform. Onder het motto 'Met jezelf spelen gaat ook vervelen' biedt GamePoint een gameplatform aan de consument. NOB Interactive heeft een belang in GamePoint. @Home Benelux BV heeft op dit moment distributieovereenkomsten met NV Nutsbedrijven Maastricht en Essent Kabelcom, en bereikt zodoende ruim 1,5 miljoen huishoudens.Spelers op het @Home netwerk zullen genieten van een optimale snelheid en zullen daardoor een lage ping hebben.

Om dit te realiseren, brengt Gamepoint een speciale verbinding tot stand tussen het netwerk van @Home en de servers van GamePoint.

Homepage Gamepoint Homepage @Home Homepage Spelpunt