Games populairste tijdbesteding op tablets in VS | Gamer.nl

Games populairste tijdbesteding op tablets in VS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens het onderzoek gebruikt 84 procent van de Amerikaanse tablet-eigenaren het apparaat om games op te spelen. Het opzoeken van informatie is eveneens populair, dit doet 78 procent, terwijl 74 procent het apparaat gebruikt voor e-mail. Andere populaire activiteiten zijn het lezen van nieuws (61 procent), het gebruiken van sociale netwerken (56 procent), het consumeren van entertainment zoals muziek en video (51 procent), het lezen van boeken (46 procent) en online winkelen (42 procent).

De enquête onderzocht alleen wat mensen doen met hun tablet, niet hoeveel tijd ze eraan besteden. Ook is niet bekend welke tablets de respondenten bezitten. Het onderzoek werd gehouden in maart van dit jaar; de iPad van Apple, de Galaxy Tab van Samsung en de Xoom van Motorola waren toen reeds op de markt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou