Dit weekend keert Games in Concert terug, en wel op Nederlands grootste muziekfestival Lowlands 2007. Maar liefst 55.000 mensen doen dit festival aan. In de Alphatent, die 15.000 mensen kan bevatten, zullen de klanken van gamesmuziek ten gehore worden gebracht door het Metropole Orkest en het zangkoor Pa'dam. 

De combinatie van het steeds aan populariteit winnende gamen in combinatie met klassieke en populaire muziek blijkt een gouden combinatie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er een nieuwe editie van Games in Concert op stapel staat.

Games in Concert 2 komt eraan!

Op 8 december presenteren NCRV en Gamer.nl met trots een volledig nieuwe editie van Games in Concert. Ditmaal zal het feest der herkenning plaatsvinden in Vredenburg Leidsche Rijn te Utrecht. Uiteraard kun je een geheel nieuwe line-up verwachten die binnenkort aangekondigd zal worden. Uiteraard zal het geheel begeleid worden door een bekende dirigent en dito muzikanten. Vorige keer waren dit Floor Janssen van de gothic band After Forever en de populaire band The Sheer.

Mis het niet!

Heb je de vorige editie van Games in Concert gemist? Met deze tweede editie kun je de schade inhalen. Zorg ervoor dat jij op tijd jouw kaartje binnen hebt voor 8 december en hou Gamer.nl in de gaten voor meer informatie over de kaartverkoop die zeer binnenkort van start gaat!