Het zag er even naar uit dat er geen game-evenement zou plaatsvinden aan het eind van dit jaar. Het Multimedia Event 2008 (HME 2008) vult op 28, 29 en 30 november in de Jaarbeurs in Utrecht deze leegte op en voegt zelfs een extra dimensie toe. Op de HME 2008 zijn namelijk de allernieuwste games aanwezig, maar ook kun je genieten van de nieuwste gadgets, electronica, televisies en mobiele telefoons.

Gadgetfreaks, computerfanaten en gamers blijven via dit evenement op de hoogte van de nieuwste (technologische) ontwikkelingen. Andere belangstellenden voor het digitale leven biedt HME 2008 een complete belevingswereld vol inspiratie, interactie en verrassingen.

HME 2008 is een samenwerking van Sanoma Men's Magazines, de HCC!dagen en de Hardware.Info Dagen. Diverse mediapartijen hebben al hun medewerking aan dit nieuwe en direct grootste entertaiment event van de Benelux gegeven waaronder Gamer.nl, Hardware.Info, Computer Idee, InsideGamer.nl, James, Nieuwe Revu, Power Unlimited, Panorama, Playboy, Sp!ts, Telegraaf.