Games 3DS en Wii U ook ter download aangeboden | Gamer.nl

Games 3DS en Wii U ook ter download aangeboden | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Het is Nintendo's basi trategie om de gamende doelgroep uit te breiden. We willen graag dat zoveel mogelijk mensen, onafhankelijk van leeftijd, geslacht en gameplayervaring, toegang hebben tot onze producten", vertelt Iwata. "Om onze digitale busine aanzienlijk te doen groeien, is het vanuit dat perspectief absoluut noodzakelijk voor ons om de zichtbaarheid van onze digitale downloadproducten te vergroten voor potentiële klanten."

De eerste game die zowel in de winkel als digitaal wordt verkocht, is New Super Mario Bros. 2. De platformgame verschijnt in augustus voor Nintendo 3DS. Wii U-games zullen direct vanaf de lancering van de spelcomputer ook ter download worden aangeboden. Wanneer die lancering precies plaatsvindt, laat het bedrijf ergens na de E3 weten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou