"Om je te aan te melden voor de bèta hoef je alleen je e-mailadres achter te laten op onze website, in het vakje 'Houd mij op de hoogte'. Zorg er wel voor dat we je ook echt op dat e-mailadres kunnen bereiken. Dat is de eerste stap die je moet zetten om in aanmerking te komen", zo valt te lezen op de officiële website

Volgende stap

"Twee weken voordat de gesloten bèta van start gaat krijg je een e-mail met daarin een link om je bèta-aanvraag te activeren. We zullen je om een hoop aanvullende informatie vragen, waaronder je DxDiag (als je niet weet wat dat is, dan ben je misschien geen geweldige kandidaat voor de bèta) en wat andere zaken. Zodra we de data die je ons stuurt hebben geverifiëerd sturen we je de daadwerkelijke toegangscode voor de bèta." Gamersfirst zegt tot nu toe ongeveer 20.000 aanmeldingen gehad te hebben en laat weten zes- tot achtduizend spelers toe te willen laten tot de bèta. 

APB werd in de zomer van vorig jaar gelanceerd maar werd enkele maanden daarna alweer offline gehaald. Daarna bleef de toekomst van het spel (en zijn ontwikkelaar Realtime Worlds) lange tijd onzeker. K2 Networks, eigenaar van GamersFirst, besloot echter in november de rechten van het spel over te nemen en het dit jaar via een herziene versie opnieuw te lanceren.