Gamers willen dat Telltale een Lost-game maakt | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Telltale's directeur Dan Connors: "Het is grappig. We hebben een onderzoek met aanvragen er in, games die de ondervraagde mensen graag van ons zouden zien en als ik het mij goed herinner wordt er het vaakst om Lost gevraagd. Ik denk dat Hitchhiker's Guide to the Galaxy nummer twee of drie was. En ik weet ook dat mensen graag een game over Dexter zien. Natuurlijk zien ze ook graag nog meer games geïnspireerd op LucasArts-games." Monkey Island en Sam & Max waren oorspronkelijk adventures van LucasArts.

Lost

Lost is de immens populaire serie van  ABC Network, waarin een groep mensen een vliegtuigongeluk overleeft en strandt op een mysterieus eiland. Eerder verscheen de game Lost: Via Domus al, maar critici waren niet erg enthousiast over die game. De televisieserie is inmiddels het zesde en tevens laatste seizoen ingegaan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou