Gamers kunnen geld voor Elite: Dangerous terugkrijgen | Gamer.nl

Gamers kunnen geld voor Elite: Dangerous terugkrijgen | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Eerder liet Frontier weten dat de ruimtesimulator geen offline modus krijgt bij release op 16 december. Dit zodat alle spelers dezelfde ervaring krijgen, omdat het universum in Elite: Dangerous zich constant uitbreidt. 

Na kritiek van mensen die het spel al hebben gereserveerd of al een vroege versie spelen, heeft Frontier aangekondigd dat mensen hun geld terug kunnen krijgen. Dit geldt wel alleen voor mensen die de uiteindelijke releaseversie van de game al hebben gekocht en dus niet mensen die toegang hebben tot de alfa of bèta van de game.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou