Gamer.nl is de grootste gamesite van Nederland. Dagelijks voorzien wij vele duizenden mensen van het laatste gamenieuws, previews, reviews, video's en artikelen gericht op gamen.

Gamer.nl zoekt:
Een redactionele stagiair (m/v). We zoeken iemand die in september 2013 kan beginnen. Minimale lengte van de stageperiode bedraagt 20 weken. Een langere periode is mogelijk.

We zijn vooral op zoek naar iemand die veel affiniteit heeft met games en hier ook graag over schrijft. Je bent niet alleen iemand die veel gamet, maar ook op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen in de game-industrie. Zo beschik je over een goede specifieke kennis die je helpt met het ondersteunen van de nieuwsvoorziening. 

De precieze werkzaamheden zijn als volgt:
- Dagelijks op zoek gaan naar interessant nieuws en dit uitwerken tot eigen berichtgeving
- Helpen met het up to date houden van de database;
- Meedenken met het ontwikkeling van diverse concepten en onderzoeken;
- Voor 40 uur per week op ons kantoor te Hoofddorp;
- Er is uiteraard de mogelijkheid om naast deze werkzaamheden te werken aan een stageverslag dan wel afstudeeropdracht. Ook kunnen we kortere opdrachten aanbieden om uit te werken;
- Gepaste stagevergoeding.

Functie-eisen:
- Op moment van stage in opleiding (minstens HBO);
- Hoog werktempo en opgewassen zijn tegen deadlines;
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
- Ervaring met het schrijven van content;
- Sterke affiniteit met gaming.

Ben jij geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail met je CV, motivatie en (indien mogelijk) portfolio naar redactie@gamer.nl onder vermelding van ‘Stage Gamer.nl’. Je ontvangt daarna zo spoedig mogelijk een reactie.