Heb jij een passie voor gaming? En heb jij wel je mening klaar over games? Dan is een stageplek bij Gamer.nl misschien wel iets voor jou.

Gamer.nl is één van Nederlands grootste online gaming communities. Dagelijks voorzien wij tienduizenden mensen van het laatste gamenieuws, previews, reviews, video's en andere content gericht op gaming. Daarnaast maakt Gamer.nl deel uit van Sanoma Men's Magazines en schrijven we gamecontent voor Autoweek en andere mannenbladen.

Per 3 augustus 2009 zoekt Gamer.nl een:

redactionele stagiair (m/v)

Speur je dagelijks het internet af naar het nieuwste nieuws over gaming? Heb jij je mening wel klaar over games en weet je ook hoe je dit op een leuke en interessante manier kunt brengen?

Functieomschrijving redactiestage

Zelfstandig content schrijven voor Gamer.nl & diverse magazines Betrokkenheid bij conceptontwikkelingenContact met uitgeversDatabase aanvullen en het beheer ervanVoor minimaal 36 uur per week op kantoor te Amsterdam en (vanaf september) Hoofddorp

Het is mogelijk om naast uitvoerende werkzaamheden een onderzoek te verrichten indien dit nodig is voor de studieGepaste stagevergoeding Functieomschrijving Minimaal HBO opleidingHoog werktempo en opgewassen tegen deadlinesGoede beheersing van de Nederlandse taalErvaring met het schrijven van online contentErvaring met het plaatsen en zoeken van multimediale contentErvaring met content-managementsystemenSterke affiniteit met gamingBen jij geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail met je CV, motivatie en portfolio naar Michel Musters onder vermelding van Stage Gamer.nl. Contactinformatie

Michel Musters         

michel@gamer.nl