Gamer.nl zoekt redactionele stagiair | Gamer.nl

Gamer.nl zoekt redactionele stagiair | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

We zoeken iemand die zowel affiniteit heeft met games als met het schrijven van content. Je bent niet alleen iemand die veel gamet, maar wilt ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de game-industrie en schrijft daar over. Zo beschik je over specifieke kennis die je helpt bij het ondersteunen van de nieuwsvoorziening.

De precieze werkzaamheden zijn als volgt:
- Dagelijks op zoek gaan naar intere ant nieuws en dit uitwerken tot eigen berichten
- Helpen met het bijhouden van de database
- Meedenken met het ontwikkeling van diverse concepten en onderzoeken
- Zelf artikelen bedenken en schrijven

De stage is voor 40 uur per week op ons kantoor te Haarlem. Er is uiteraard ook de mogelijkheid om naast de dagelijkse werkzaamheden tijd te besteden aan een stageverslag dan wel afstudeeropdracht. Ook kunnen we kortere opdrachten aanbieden om uit te werken. Bij de stage hoort een gepaste stagevergoeding.

Functie-eisen:
- Op moment van stage bezig aan een opleiding (minimaal HBO)
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
- Ervaring met het schrijven van content
- Sterke affiniteit met gaming
- Kritisch na kunnen denken bij het beraadslagen van bronnen

Ben jij geïntere eerd? Stuur dan een e-mail met je CV, motivatie en (indien mogelijk) portfolio naar redactie@gamer.nl onder vermelding van ‘Redactionele Stage Gamer.nl’. Je ontvangt daarna zo spoedig mogelijk een reactie.

Over Gamer.nl: Gamer.nl behoort tot de grootste gamewebsites van Nederland en voorziet dagelijks duizenden mensen van het laatste gamenieuws, previews, reviews, video's en nog veel meer content gericht op gamen. Gamer.nl is verder onderdeel van Reshift, en deelt zijn kantoor met InsideGamer en Power Unlimited.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou