Gamer.nl wenst bezoekers een prettige jaarwisseling | Gamer.nl

Gamer.nl wenst bezoekers een prettige jaarwisseling | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

We hebben 2011 afgesloten met een spetterende Top 100 van de meest veelbelovende games van 2012 – volgens ons tenminste. In 2012 gaan we maandelijks zien hoe de lijst verandert en of we het een (klein beetje) bij het rechte eind hadden. Bekijk snel de nummers 10 tot en met 1 of bekijk de andere delen van de lijst.

2011 was een geweldig jaar voor Gamer.nl. We hadden een hoop intere ante artikelen, interviews en columns online staan, hebben halve cijfers binnen ons scoresysteem geïntroduceerd en hebben via deze content en de iPhone-, iPad- en Android-apps het bezoek flink zien stijgen. We willen in 2012 echter nog veel meer gaan doen om er voor te zorgen dat Gamer.nl je belangrijkste bron van gamenieuws en –informatie is.

Op een sprankelend 2012!


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou