Het nieuwsbericht dat je nu leest is alweer het 30000e nieuwtje dat op Gamer.nl is geplaatst sinds de lancering van de website in 1999. We kunnen natuurlijk heel melancholisch terugkijken naar wat er in de achterliggende zes jaar gebeurd is, met de opmars van prachtige 3D graphics, twee generatie consoles, nieuwe handhelds en massively multiplayer gaming, maar dat doen we niet.In plaats daarvan kijken we vooruit. De meeste bezoekers weten misschien wel dat er achter de schermen van Gamer.nl al een hele tijd wordt gewerkt aan een nieuwe versie van de website, Gamer.nl V4 getiteld. Momenteel wordt de laatste hand aan V4 gelegd en als er geen rare dingen gebeuren, zal de nieuwe website nog deze maand gelanceerd worden!

We willen niet meteen verklappen wat V4 allemaal te bieden heeft, maar je mag het gerust bestempelen als een 'next-gen' versie van de huidige website. Alles is van de grond af opnieuw opgebouwd met alle moderne browsers, en dus ook Firefox, in het achterhoofd. Verder staan er vooral voor de bezoekers zelf talloze nieuwe, spannende features te wachten. Mogelijk zal hierover in de aanloop naar de release van de site alvast het een en ander worden losgelaten.

Rest ons enkel nog de bezoekers te bedanken voor het trouw lezen van de reviews, previews, columns en nieuwsberichten op deze website. We hopen jullie allemaal ook bij het 50.000e en 100.000e nieuwsbericht weer terug te zien!

-- De Gamer.nl Crew: Erwin Bergervoet, Sjoerd Breur, Frans Coehoorn, Gerjan Dragt, Rob de Groot, Jaap van Nes, Ronnie Perdok, Joran Polak, Yarno Ritzen, Iris van Schouten, Erwin Vogelaar, Michael Wolf Visser en Peter Zeilstra.