Gamer.nl V6-update: Registreren en RSS | Gamer.nl

Gamer.nl V6-update: Registreren en RSS | Gamer.nl

Gamer.nl V6 is in bèta, dat hebben jullie vast al gemerkt. We proberen iedere dag functionaliteit toe te voegen en de meest hardnekkige bugs weg te werken. Vandaag een grote update.

Op veler verzoek teruggekeerd: de Gamer.nl RSS-feed! Vanaf nu blijf je weer op de hoogte van het laatste nieuws en alle reviews, previews en achtergronden die we plaatsen op Gamer.nl via de bestaande feed. Volgde je dus Gamer.nl al via bijvoorbeeld feedly, dan hoef je niets aan te pa en.

Voorheen waren afbeeldingen in onze artikelen en nieuwsberichten niet klikbaar; dat is vanaf nu wel het geval. Klik je op een screenshot, dan krijg je de volledige versie te zien in een galerijweergave en kun je dus doorbladeren naar een volgende afbeelding. Deze photoswipe-feature werd getipt door Gamer-bezoeker droidfan.

Goed nieuws voor wie de vormgeving van de mobiele app mist: de mobiele versie van Gamer.nl toont nu kleine afbeeldingen bij elk nieuwtje en elk artikel. In de browserversie is het voor ons nu ook mogelijk om meerdere platformen en meerdere producten naast bijvoorbeeld een review te tonen. Binnenkort krijgen games een volledige productpagina, waarop je alle info over een verschenen of te verschijnen spel terugvindt.

Media has no description

Registreren op Gamer.nl

Nog veel belangrijker nieuws: nieuwe gebruikers kunnen weer registreren op Gamer.nl. Bezoek je Gamer.nl pas sinds kort en wil je reageren op artikelen, meedoen aan prijsvragen en – daarover hopen we binnenkort meer te tonen – zelf bijdragen leveren, maak dan een account aan, check je mailbox (ook je spam) voor een bevestigingsmail en log in met je mailadres en wachtwoord.

Dat was het qua updates voor vandaag. Spot je bugs? Blijf ze dan mailen naar bugreport@gamer.nl. Goede ideeën, nieuwe features en terugkoppeling over bijvoorbeeld het algemene design zien we ook graag tegemoet, en wel via feedback@gamer.nl.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou