Nieuws

Gamer.nl V6-update: Inloggen met je account

Wachtwoorden en e-mails zijn hoofdlettergevoelig

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Gamer.nl ondervindt momenteel wat problemen met het reactiesysteem. Inloggen zou echter gewoon moeten werken, zij het met wat haken en ogen.

Sinds de lancering van Gamer.nl V6 als bèta hebben we al een hoop feedback van jullie binnengekregen. Allereerst dank daarvoor, dit helpt ons prioriteiten te stellen en de grootste pijnpunten het snelst aan te pakken.

Caching van reacties

Een daarvan is het reageren op artikelen. Dit was gisteren tijdelijk niet mogelijk. Inmiddels is dat euvel verholpen, maar de reacties worden nog niet altijd ingeladen. Dit vanwege een caching-bug. De techniek is hier reeds van op de hoogte en werkt aan een oplossing.

Inlogproblemen

Daarnaast ervaren veel van jullie problemen met het inloggen. Dit is mogelijk eenvoudig op te lossen: sinds Gamer V6 zijn je e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord hoofdlettergevoelig. Let daar dus goed op bij het inloggen. 

Wie een spatie in zijn gebruikersnaam op V5 had, moet inloggen met zijn e-mailadres. Dat adviseren we ook aan iedereen die niet kan inloggen met zijn gebruikersnaam. 

Wachtwoord vergeten?

We snappen dat niet iedereen meer weet of hij of zij op Gamer V5 een wachtwoord met hoofdletters had. We proberen daarom zo snel mogelijk weer de 'wachtwoord vergeten?'-functie werkend te krijgen.

Mobiele versie

Inloggen via mobiele apparaten staat ook op de planning, voor later vandaag. Verder zou het caching-probleem tegen die tijd verholpen moeten zijn en wordt er hard gewerkt aan het stroomlijnen van het responsive ontwerp.

Blijf ondertussen vooral bugs doorgeven via bugreport@gamer.nl. Suggesties voor functionaliteiten zijn in te sturen via feedback@gamer.nl. 

Wederom dank voor jullie begrip. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Microsoft mengt zich niet in organisatie Minecon 'Nieuwe livestreamingdienst Youtube legt nadruk op gamers'
2

Reacties op: Gamer.nl V6-update: Inloggen met je account

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  ShadowX

  • 26 maart 2015 00:25
  Je kan dus ook met je login naam inloggen ?, koste me ff was vergeten welk email ik nu hier gebruikte :D

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  qsmits

  • 26 maart 2015 00:37
  Naam en e-mail, werkt allebei.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.