Gamer.nl streamt zaterdag om 14:00 uur Evolve | Gamer.nl

Gamer.nl streamt zaterdag om 14:00 uur Evolve | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Redacteur Ron speelt zowel de jager als de prooi in de bèta-versie van de game op de Xbox One. De stream komt zaterdag hier op de website te staan, maar is ook te bekijken via het officiële Gamer.nl Twitch-kanaal. Je kunt dit kanaal ook volgen, dan krijg je altijd een e-mail wanneer er weer een stream is.

In Evolve nemen vier spelers het op tegen een monster dat ook door een speler bestuurd wordt. Het monster kan kleinere monsters opeten en vervolgens evolueren om nieuwe vaardigheden vrij te spelen. De game komt 10 februari uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou