Twee weken geleden hebben we alle features van de nieuwe Battlefield game al uitgebreid besproken. Helaas hadden we nog geen review, daarom hebben we Joran ingepakt en in jungle-outfit naar Vietnam gestuurd. Nu, twee weken later, druipt de modder nog uit zijn oren en spreekt hij een raar taaltje.

De afgelopen twee weken van Joran's leven hebben in het teken gestaan van veldslagen, napalm en vooral veel jungle. Maar was het ook leuk? Is Battlefield: Vietnam wel vernieuwend genoeg? Je kan het vinden in de review.

Waar zullen de meeste mensen bij het horen van het woord "Vietnam" aan denken? Waarschijnlijk loempia's, maar er zijn er ongetwijfeld ook mensendie denken aan beboste jungles, rijstvelden en met hoog gras begroeide bergen. Zaken die natuurlijk in Battlefield: Vietnam niet mogen ontbreken.

Verwacht echter geen ondoorwaadbare jungles, waarbij je met een machete door lianen en andere struiken heen moet hakken voordat je bij de tegenstander bent. De jungles in dit spel zijn aan de magere kant. Daar komt bij dat niet alle levels zich in deze omgeving afspelen. Hoog gras en bergen zijn wel in de meeste levels aanwezig, waarbij je vooral in het gras lekker kunt wegduiken

Voor iedereen die alle features nog eens op z'n gemak wil doorlezen staan hieronder alle artikelen.

Battlefield: Vietnam interview De Vietnamoorlog Battlefield: Vietnam Prijsvraag De beste Battlefield mods Terugblik op Battlefield 1942 De Battlefield: Vietnam review.