De grootste toevoeging in de nieuwe versie is de Top 100 van de beste games van het jaar die de redactie maandelijks update. De lijst zal elke maand worden geupdate naar aanleiding van de impressies en oordelen die de redactie in de loop van het jaar verzamelt. Iedereen krijgt op deze manier altijd een duidelijk overzicht van welke goede games er recentelijk zijn uitgekomen en welke er aan zitten te komen.

Naast de Top 100 is er ook een releaselijst aan de app toegevoegd waarin alle aankomende en recentelijk verschenen spellen staan genoteerd. Tevens is de app op verschillende technische punten verbeterd wat de snelheid en stabiliteit bevordert. De Android app geeft nu ook notificaties wanneer een nieuw nieuwsbericht online verschijnt.

De Gamer.nl Android App is gratis te downloaden via de Android Market. De iPhone en iPad App is gratis via de App Store te downloaden. Iedereen die de App al heeft, krijgt automatisch de vraag of de update gedownload mag worden. Je kunt ook het plaatje onderaan dit bericht scannen om de App te downloaden.

We blijven onze Apps verbeteren om ze nog gebruiksvriendelijker te maken. Als je nog tips voor ons hebt of op problemen stuit, laat het dan weten!