Versie 2.0 van de Android App heeft een aantal nieuwe toevoegingen waar jullie al een tijdje om vroegen. Zo is de releaselijst van games toegevoegd, met daarin recente en aankomende releases. Ook de Gamer.nl Top 100, die maandelijks op de website van een update wordt voorzien, is nu te bekijken via de Android App.

Voorheen was niet te zien welke redacteur een artikel had geschreven, maar ook dat valt nu te bekijken op de Android App. Verder zijn er bij nieuwsitems en artikelen nu knoppen voor 'reacties' en 'gerelateerd' toegevoegd in het menu. Dit menu zit onder de menu-knop op Android-toestellen.

De Gamer.nl Android App is gratis te downloaden via de Android Market. Iedereen die de App al heeft, krijgt automatisch de vraag of de update gedownload mag worden. Je kunt ook het plaatje onderaan dit bericht scannen om de App te downloaden.

We proberen de iPhone-, iPad- en Android-Apps van Gamer.nl natuurlijk zo vaak en zo goed mogelijk te verbeteren. Ondervind je nog problemen of heb je nog tips, laat het dan vooral weten!