Gamer.nl iPhone- en iPad-app nu nog sneller via update | Gamer.nl

Gamer.nl iPhone- en iPad-app nu nog sneller via update | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Via update 2.2 wordt de Gamer.nl iPhone- en iPad-app veel sneller. We hebben het zelf getest en in de tijd dat je in de oude app bezig was met één bericht te openen, kun je in de nieuwe versie van de app drie berichten openen.

Daarnaast is er ook multitasking toegevoegd aan de app. Dat betekent dat je altijd kunt wi elen tu en andere apps en die van Gamer.nl. Als je weer terugkomt in de Gamer.nl-app, hoeft niet alles opnieuw geladen te worden.

Verder zijn er nog diverse bugs opgelost, wat er voor moet zorgen dat de app veel minder crasht. Ook heeft de app een Retina Display update gehad, waardoor hij veel scherper is op een iPhone 4.

Natuurlijk stellen we jullie feedback zeer op prijs, want al jullie tips hebben ook de huidige nieuwe versie van de app opgeleverd. Als je dus nog opmerkingen of tips hebt, laat het dan niet om die aan ons te melden! Overigens krijgt de Android-app binnenkort ook een update, daarover later meer!


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou