Amerika heeft de E3, Japan heeft de Tokyo Game Show, Engeland heeft de ECTS en Nederland sinds vorig jaar de GameExpo op de HCC beurs. Onze zuiderburen hebben, ook sinds vorig jaar, hun eigen, puur op games gerichte evenement. In de hoofdstad Brussel werd een jaar geleden namelijk voor het eerst Futuris Powerplay georganiseerd en met ruim 15.000 bezoekers was het een groot succes. Dit jaar staat er een tweede editie op het program welke nog groter, beter en interessanter belooft te worden. Wij blikten alvast vooruit.Futuris Powerplay 2003 wordt gehouden in de Brussels Kart Expo en zal plaatsvinden van vrijdag 31 oktober tot en met zondag 2 november. Het evenement bestaat grofweg uit twee onderdelen, namelijk de Futuris Powerplay gamebeurs, alwaar grote uitgevers hun nieuwste games aan het publiek laten zien en je de kans bieden ze zelf te spelen, en een LAN-party voor 650 personen welke het gehele weekend duurt. Verschillende games zullen er gespeeld kunnen worden, zowel voor de fun als in competitieverband en er staat een flinke prijzenpot te wachten op de beste deelnemers van in totaal €6.500.

Maar waar onze interesse vooral naar uit gaat is de beurs zelf: welke uitgevers staan er voor ons klaar en welke games zullen ze laten zien? Wij liepen de line-up van Futuris Powerplay 2003 even voor je na!

Hier wordt het niet gehouden, maar het blijft een mooi bouwwerk

De gehele vooruitblik kan je hier nalezen!

Zin om deze beurs te bezoeken? Hou GamerNL goed in de gaten deze week, wij geven 50 duo entree kaarten weg in samenwerking met Futuris Powerplay, zodat jij en een vriend(in),collega of partner met eigen ogen kunnen zien wat er in de nabije toekomst op games gebiedt uitkomt.