Vandaag heeft de Gamer.nl Community een nieuwe mijlpaal bereikt. Zojuist is de 10.000e user op het Gamer.nl Forum geregistreerd.

Met de populaire subforums GamePoint & Gamers.nl Algemeen, Software/Hardware en PC Tweaks en natuurlijk Overige bestemmingen samen met Nieuws, Actualiteit & Media is er naast ruimte om te praten over games ook een plaats voor alle andere onderwerpen. Hiermee is het Gamer.nl Forum de plaats voor alle vragen en meningen van een hoop Gamers geworden.

Naast de subforums biedt het forum ook plaats aan de forums van Gammo, GP4.Gamer.nl en sinds kort ook Filmfan.nl. Hierdoor is een grote communitiy ontstaan vol met enthousiaste bezoekers.

Voor de statsfreaks : 1918 members hebben dit jaar het forum minstens één keer bezocht. Het gaat hier dus om geregistreerde mensen, guests niet meegerekend (waarvan er altijd gemiddeld 30 online zijn). In totaal zijn er 893 mensen met meer dan 100 posts, waarvan er 158 zelfs meer dan 1000 posts hebben. Maar liefst 3271 van de geregistreerde gebruikers hebben 0 posts. Helaas is niet iedereen even lief, 171 mensen hebben de 'banned' status.