In de Collector's Edition zitten een aantal specials waarin wordt teruggeblikt op twintig jaar Power Unlimited en gamegeschiedenis. Daarnaast zit er een poster bij die mensen aan hun raam kunnen ophangen om zo direct kans te maken op een make-over van hun gamekamer ter waarde van 10.000 euro. De voorkant van de speciale editie toont alle eerder verschenen PU-covers. 

Hoofdredacteur Maarten Blonk over de PU:  "In 1993 was Power Unlimited er vroeg bij door een gamesblad te starten. Ik denk dat de PU destijds zo’n sterke tone of voice heeft aangenomen waardoor een grote groep jonge gamers zich direct aangesproken voelden. Het was en is nog steeds een mix van informatie, eigenzinnigheid en humor die de basis vormt voor een grote groep hardcore lezers die maandelijks ons blad op de deurmat treffen."

De toekomst

Power Unlimited bestaat inmiddels ook als website, is te horen op de radio en heeft een iPhone- en Android-app. Volgens Blonk is er daarnaast ook gewoon nog ruimte voor het fysieke magazine. "Sinds een tijdje is het magazine ook digitaal te lezen op een tablet (Android en iOS), maar als het aan ons ligt, zal de papieren versie altijd blijven bestaan."