Nog twee nachtjes slapen en het grootste evenement op het gebied van computergames gaat van start: de E3. Op deze show in Los Angeles worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van games en toebehoren, aan de aanwezige pers en mensen uit de gamesindustrie zelf, getoond.

Net als voorgaande jaren heeft ook dit jaar Gamer.nl een aantal mensen naar Los Angeles gestuurd die daar naar de heetste games zullen kijken en hun impressies daarvan met ons zullen delen.

Door de overvloed aan nieuws zal niet al het nieuws op dezelfde manier aan bod komen als dat je gewend bent. Speciaal voor de E3 hebben we de E3 overzicht pagina in het leven geroepen, waar al het nieuws per dag gestorteerd staat en waar de verschillende soorten nieuws en de relevantie ervan, te onderscheiden zijn. Vooral wanneer de frontpage over begint te stromen, zal deze pagina de uitkomst bieden. Ook vind je er links naar andere websites die hun eigen E3 impressies, filmpjes en screenshots hebben. Deze vind je onderaan onder het kopje "The Rest of the Web". De screenshots die tijdens de E3 vrijgegeven worden proberen we zo veel mogelijk in het E3 screenshot overzicht te plaatsen, zodat je alle screenshots die tijdens de E3 zijn vrijgegeven, mooi op een rijtje hebt staan.

Om de frontpage nog enigszins overzichtelijk te houden zal niet van elke nieuw toegevoegd screenshot een apart nieuwtje gepost worden, maar er zal wel altijd een verwijzing in de E3 overzichtsdoc komen te staan. Houd dat document dus goed in de gaten.