Het is altijd jammer wanneer je afscheid moet nemen. Vandaag is helaas ook dit het geval bij Gamer.nl want we nemen afscheid van Philip, Frans, Yarno, Michiel, Rutger en Erwin Vogelaar.

Zij hebben besloten nieuwe uitdagingen aan te gaan en Gamer.nl wenst ze daarbij alle geluk en succes toe. Voor sommigen van de crew stamt hun lidmaatschap bij de Gamer.nl crew al van enkele jaren terug en nieuwe paden inslaan is dan niet meer dan logisch.

Frans is jaren onze Xbox 360 man geweest en hij wist altijd kritisch doch rechtvaardig de games te beoordelen. Erwin Vogelaar was onze Wii man en heeft op Gamer.nl deze console goed onder de aandacht weten te brengen. Philip en Michiel introduceerden de obscuurdere en minder bekende games in de importhoek en Philip wist elke dag de Art of the Day sectie te vullen met mooie platen. Rutger wist de site altijd te vullen met nieuws en zijn mooie nickname Happietjakkie (god knows why?). En Yarno was onze Guitar Hero virtuoos die vooral de PC games onder handen wist te nemen.

Jongens, namens heel Gamer.nl bedankt en wellicht tot ziens!