Gamer speelt multiplayer Modern Warfare 2 zonder te doden | Gamer.nl

Gamer speelt multiplayer Modern Warfare 2 zonder te doden | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

McCracken besloot de uitdaging aan te gaan nadat hij al vijf keer level 70 had bereikt op de conventionele manier. "Het geeft je zeker een andere perspectief op het spel, en het is leuk en uitdagend", zegt McCracken tegenover Game Informer. Hij speelt Modern Warfare 2 op de PlayStation 3, onder de naam Mr_No_Kills.

Riot Shield

McCracken gebruikt een Riot Shield om zijn kansen om te overleven te vergroten en tevens experience points te verdienen door kogels op te vangen. Hij krijgt daarnaast experience points door vlaggen te beschermen in de Domination-modus. Daarnaast zegt McCracken tegenover Game Informer dat hij ook punten verdient door helikopters en vliegtuigen van andere spelers met een raketwerper uit de lucht te schieten. 

Ook speelt McCracken de Demolion-modus, waarin hij de nodige punten krijgt door challenges te volbrengen. "In een Demolition-wedstrijd krijg ik gemiddeld zo'n 1000 XP en ga ik vijftien keer dood", zegt McCracken. Hij verklaart tijdens de gevechten geen speciale granaten te gebruiken. Deze zouden de kans vergroten dat hij per ongeluk iemand doodt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou