Gamer maakt complete aarde op schaal na in Minecraft

Gamer maakt complete aarde op schaal na in Minecraft

Een Minecraft-speler en YouTuber genaamd PippenFTS claimt de complete aarde op schaal na te hebben gemaakt in Minecraft.

Hij gebruikt daarvoor twee mods. Minecraft heeft normaliter namelijk een hoogtelimiet van 225 meter, waardoor hij geen bergen op schaal gemaakt zou kunnen hebben. Met de mod genaamd Cubic Chunks zorgt hij er voor dat hij ongelimiteerde verticale en horizontale ruimte heeft.

Daarnaast gebruikt hij de Terra 1-1-mod. Deze mod pakt data van verschillende archieven zoals Google Maps en vormt dit om tot Minecraft-blokken. In de onderstaande video zijn diverse bekende locaties te zien, waaronder de Grand Canyon en Mount Everest.

PippenFTS is er echter nog niet. Alle gebouwen en andere objecten gemaakt door mensen worden door de Terra 1-1-mod als onderdeel van het landschap omgezet. Alle steden en indrukwekkende gebouwen zoals de piramides moeten dus worden omgevormd. Daarom heeft hij een project opgericht genaamd 'Build the Earth'. Samen met andere Minecraft-spelers wil hij de Minecraft-aarde zo realistisch mogelijk maken.

Het project heeft inmiddels zijn eigen Reddit-pagina en Patreon. Bekijk hieronder een video om te zien hoe ambitieus het project is.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Je zou maar niks te doen hebben

0
test

@Yakuo Dat heet hobby.

0

@Yakuo Ja want deze comment is pas een toevoeging aan de geschiedenis van de mensheid.

0
test

@Witty1889 Niet huilen, sufkut. Heb ook een hobby. Games normaal spelen. En niet onnodig rondkutten.

0
test

Die verveelt zich niet maar wel erg leuk project .. je moet er maar op komen

0

Aanbevolen voor jou