Het was al door Bob op het forum gemeld maar ook op de frontpage mag een posting niet ontbreken. De mensen van De Digitale Revolutie hebben pas geleden het kantoor van Gamepoint bezocht en wonderbaarlijk genoeg wordt het nog uitgezonden ook

Dus ooit willen weten hoe Jimmy (Goodieman) en Bob (Deniax) er uitzien ? Hoe het altijd prachtig opgeruimde kantoor van Gamepoint eruit ziet en wie de Gameservers beheren ? Stem je TV vanmiddag om 16:45 af op Yorin .

Op Internet zijn er gamesites te vinden waar je anderen kunt ontmoeten, bestrijden en waarmee je onder het spelen met je opponent kunt chatten. Nadeel hierbij kan een te trage verbinding zijn. Internet staat immers niet bekend om zijn adembenemende snelheid, en in een spelletje Quake kan je het niet gebruiken om even enkele seconden te bevriezen, voor je het weet ben je vol lood gepompt.

Gamepoint is hiervoor een oplossing. Gamepoint een site waar je over Internet alle bekende spellen kan spelen, met bovenstaand nadeel. Maar je kan er ook via modem of ISDN inbellen op hun eigen bloedsnelle 100Mbit netwerk. Het mooiste is nog dat lidmaatschap gratis is, en dat het inbellen gebeurd op normale telefoonnummers tegen normaal tarief.

Uiteraard is kijken op eigen risico