Nieuws

Gameplayopties Final Fantasy 7 Remake Intergrade keren terug in deel 2

Zo moeten de combo's tussen personages vaste prik worden

Geschreven door Michel Musters op
Diverse gameplaymechanics die in Final Fantasy 7 Remake Intergrade zijn geïntroduceerd, komen waarschijnlijk terug in het tweede deel van Final Fantasy 7 Remake.

Dat laat co-regisseur Naoki Hamaguchi weten in een interview met The Washington Post. Daarin stelt hij dat "erg tevreden is met deze uiteindelijke vorm (van de game), waarin het strategische aspect van commands kiezen tijdens gevechten wordt gecombineerd met de real-time, actievolle gevechten".

Daarbij benoemt hij specifiek de combo's die Yuffie en Sonon in Intergrade uitvoeren als een positieve verandering. "Dat geeft een ander gevoel qua gevechtsstrategie. Ik zou daar graag gebruik van blijven maken - en andere elementen die we hebben gebruikt - in ons volgende verhaal."

Veel meer details over het tweede deel van Final Fantasy 7 Remake zijn er nog niet - de game moet zelfs nog officieel worden aangekondigd. Intergrade is de PS5-versie van Final Fantasy 7 Remake, waarin een apart avontuur met Yuffie in de hoofdrol verwerkt zit.

Dit artikel delen:

Lees meer

Atari gaat zich richten op het maken van console- en pc-games Het openingsfilmpje en nieuwe gameplay van Tales of Arise
1

Reacties op: Gameplayopties Final Fantasy 7 Remake Intergrade keren terug in deel 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • gimbal2

    • 6 juli 2021 13:59
    Het zou dan ook redelijk bizar zijn als ze die nieuwe dingen introduceren in een upgrade versie en daarna het meteen weer droppen. Dat zijn keuzes die je maakt als je graag je hele fanbase kwaad wil maken. Het moet ten alle tijden meer worden, niet minder.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.