Nieuws
No More Heroes 3

Gameplaybeelden van No More Heroes 3 ‘gelekt’

Hoofd zat in de weg

Geschreven door Jolien Mauritsz op
Er zijn gameplaybeelden de Nintendo Switch-game No More Heroes 3 gelekt. Het complete beeld is echter niet te zien, omdat het hoofd van ontwikkelaar Goichi "Suda51" Suda zat ervoor.

Het ‘lek’ gebeurde tijdens de laatste minuten van de New Game+ Expo 2020 Showcase. In die laatste minuten vertelde Suda een speciale boodschap over dat gamers deze periode kunnen om meer games op te pakken en te gaan spelen. Terwijl hij met zijn boodschap bezig was waren er plotseling beelden van de nog niet uitgekomen No More Heroes 3 te zien in de achtergrond. Suda leek het niet door te hebben en ging door met verhaal. Kijkers konden alleen maar een gedeelte zien, want een groot deel van de achtergrond werd geblokkeerd daar het hoofd van de ontwikkelaar.

Op Twitter zegt Suda dat het gaat om ‘een ongelukkige editing-fout’, maar fans zijn ervan overtuigd dat dit ‘lek’ gepland was. Zijn tweet is hieronder te bekijken. No More Heroes 3 moet dit jaar gaan uitkomen op de Nintendo Switch. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Dit artikel delen:

Lees meer

Live om 14:00 uur: PU All Stars oefenen voor Rainbow Six: Siege Predator Cup PlayStation luidt een gametijdperk van positivisme in
0

Reacties op: Gameplaybeelden van No More Heroes 3 ‘gelekt’

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.