Gameplay van de Battlefield 2042-test lekt online

Gameplay van de Battlefield 2042-test lekt online

De technische preview van Battlefield 2042 is begonnen en gameplay van de test is online gelekt.

Deelnemers van de test mogen geen beelden online delen, maar dat weerhoudt diverse spelers er niet van om dat toch te doen. Electronic Arts probeert zo snel als het kan de beelden weer offline te halen, maar toch zijn er beelden te vinden. Hieronder zijn enkele voorbeelden te vinden, voor zolang ze nog te bekijken zijn.

Battlefield 2042 verschijnt op 22 oktober voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Het spel is gericht op multipayer en bevat dus geen singleplayermodus. Op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S zijn gevechten met 128 spelers mogelijk - op Xbox One en PS4 gaat het om 64 spelers en kleinere maps.

Eerder vandaag werd een korte film gebaseerd op Battlefield 2042 getoond, waarin te zien is dat de personages Kimble 'Irish' Graves en Clayton 'Pac' Pakowski uit Battlefield 4 terugkeren.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Jammer van de harde 30fps lock, het betreft hier nog echt een hele oude versie (geen oude build) want de performance is om te janken. Ben wel benieuwd wat ze willen testen nu precies want iedereen speelt nu op Low settings waardoor het testen van bijvoorbeeld de servers niet optimaal lijkt?

0
test

Terug naar het directe in/uitstappen bij voertuigen van de oude BF's! Hoop ik dan maar.. Ik vond die te lange animaties van BF5 erg hinderlijk in MP, het resulteerde de helft van de tijd in je dood omdat je tank explodeerde of je met parachute buiten de map belandde. Het lijkt wat op Lancang Dam van BF4, met elementen uit BF5. Gameplay is wel lekker snel. Commentaar geven over de graphics heeft uiteraard geen nut, evenals de wat leeg aandoende omgeving en crappy animaties. Daar maak ik me dan ook niet druk om, in tegenstelling tot een groot deel van de andere "kenners"op het interriool.

0

@clandestine666 En terecht ook! Er hoort een animatie voor in en uitstappen te zijn om misbruik te voorkomen. Mensen pakken een tank, hoppen in en uit om te repareren en als je dicht bij komt, hop de tank weer in en neerknallen. De animaties voorkomen dit

0
test

@rreloaderr inderdaad

0

Aanbevolen voor jou