Gameplay demonstratie van The Battle for Middle Earth | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Electronic Arts heeft een nieuw filmpje beschikbaar gesteld van haar RTS The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth en in plaats van een aantal spectaculaire beelden achter elkaar te monteren, heeft men ervoor gekozen om je een uitgebreide demonstratie van de gameplay van het spel te geven. Het filmpje duurt behoorlijk lang en leidt je vanaf het hoofdmenu door een tweetal mi ies heen.

We zien onder andere de unieke, context-sensitieve gebruikersinterface, de map van Middle Earth waar je overheen trekt en de gevechten in aangaat en natuurlijk de ronduit spectaculaire graphics, die laten zien dat de screenshots geen mooie praatjes waren maar overeen komen met hetgeen ons ingame te wachten staat. De enige vrees die we nog hebben na het bekijken van het filmpje is dat het spel eventueel te mainstream zal worden en dat de invloed van de speler op het spelverloop eerder beperkt is. Waar wellicht bedriegt de schijn.

Het filmpje komt in drie verschillende versies, 77, 185 en 356 en MB en is in deze varianten te downloaden bij 3D Gamers. De gemiddelde versie, van 185 MB, tref je tevens aan bij GamersHell.

Met dank aan Makaveli Don voor het melden van dit nieuws.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou