Eerste gameplay van Age of Empires 4 wordt morgen onthuld

Eerste gameplay van Age of Empires 4 wordt morgen onthuld

Het is alweer twee jaar geleden dat Age of Empires 4 werd href="https://gamer.nl/artikelen/trailer/age-of-empires-4-en-age-of-empires-definitive-edition-onthuld/" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">onthuld</a>, maar morgen tijdens XO19 krijgen we eindelijk de eerste gameplay van de langverwachte game te zien.

Aaron Greenberg, de marketingmanager van Xbox Games, kondigde eerder dit jaar aan dat de eerste gameplaybeelden van Age of Empires 4 op 14 november getoond worden. Greenberg heeft ons hier vandaag met een Tweet aan herinnerd.

De gameplay-onthulling van het vierde deel is echter niet alles. Morgen lanceert namelijk ook de Definitive Edition van Age of Empires 2. Deze versie van het tweede deel wordt uitgebracht om te vieren dat de franchise twintig jaar bestaat. De game is grotendeels hetzelfde als de originele game, hoewel de game visueel verbeterd is. Daarnaast is een aantal nieuwe features toegevoegd, zoals een verhoogde population cap en unit queueing.

Age of Empires 4 wordt ontwikkeld door ontwikkelaar Relic Entertainment, die bekendstaat voor het ontwikkelen van Homeworld, Warhammer 40,000: Dawn of War en Company of Heroes. Details over de game zijn nog niet vrijgegeven.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Eindelijk.

0

Aanbevolen voor jou