Gamen in de Westergasfabriek tijdens TonTon Club XL | Gamer.nl

Gamen in de Westergasfabriek tijdens TonTon Club XL | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

TonTon Club spreekt van een 'waar pinball- en gaming-paradijs' met 'heel veel spellen'. Te spelen zijn onder andere Mario Kart Arcade GP2 (voor 2 spelers), Sega Rally (8 spelers), Mortal Kombat 2, Street FIghter Turbo 2, Virtua Fighter 2, Time Crisis 2, Galaga, Ms Pacman, Frogger, Metal Slug 2 en 3 (op de Astro City), aangevuld met een groot aantal pinballmachines, grijpmachines, een ballenbak en meer. TonTon Club publiceerde op Facebook de volledige line-up, die nog wordt aangevuld.

Entree voor TonTon Club XL is gratis; om te kunnen spelen op de verschillende kasten koop je TonTon-tokens voor 1 euro per stuk. Het is mogelijk om vooraf 100 tokens voor 80 euro aan te schaffen.

De TonTon Club is gevestigd op de Sint Annendwar traat in het centrum van Amsterdam, en werd in september 2013 geopend voor publiek. Gamer.nl bezocht de TonTon Club vlak voor de opening en keek later samen met oprichter Serdar Tonkas terug op het eerste jaar van de arcadehal.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou