Het is weer het blad GameInformer dat de scoop heeft. Ditmaal is het grote nieuws de onthulling van Resistance: Fall of Man 2. Een aantal opzienbarende features komen naar voren in hun onthulling. Zo gaat het mogelijk zijn om online met niet minder dan 60 spelers tegen elkaar te spelen. Klassen, zoals medic en special ops moeten de online gameplay dieper en strategischer maken.

Ook zal het mogelijk zijn om online met 8 spelers tegelijk een verhaal gedreven co-op campagne te doen. Deze missies staan apart van de hoofd-campagne, welke alleen voltooid moet worden. De game zal ook lokaal met twee spelers op één PS3 gespeeld kunnen worden.

De game zal ten opzichte van deel 1 verder verbeterd worden op alle fronten. op het gebied van graphics natuurlijk, maar ook een toegenomen aantal vijanden op je scherm met een dynamisch AI-systeem moeten de gehele ervaring indrukwekkender maken. Ook is er geluisterd naar klachten en dingen zoals het checkpoint-systeem zullen worden aangepast.

Deze info is verstrekt door een forumbezoeker van een welbekend gameforum. Informatie van Resistance 2 is nog niet verstrekt door Insomniac en ook op de screenshots zullen we nog even moeten wachten.

Update: Klik op link 1, 2, 3, 4 en 5 voor scans