Nieuws
Pokémon Scarlet, Pokémon Violet trainer

GameFreak deelt volgende week mogelijk nieuwe informatie over Pokémon-games

Japanse Pokémon-tv-show bespreekt ‘het laatste nieuws’

Geschreven door Marvin Toepoel op
Vanwege de planning van een Japanse Pokémon-tv-show vermoeden fans dat er volgende week nieuwe informatie over de aankomende Pokémon-games wordt gedeeld.

De tv-show, PokéDoko, meldt dat het volgende week “de laatste informatie over Pokémon-games” deelt tijdens een uitzending op zondag 24 april. Fans vermoeden daardoor dat het gaat om nieuwe informatie over de recent aangekondigde Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, maar dat is niet bevestigd door de show-makers.

Op Twitter zeggen de makers van Pokémon-fanwebsite pocketmonsters.net dat het jaren geleden is dat er voor het laatst informatie over een Pokémon-game werd onthuld in een tv-show. Daarom speculeren zij dat GameFreak nog voor die tijd iets onthult over de aankomende Pokémon-games.

Pokémon Violet en Pokémon Scarlet werden in februari onthuld, de spellen moeten eind dit jaar uitkomen. Er zijn ook andere Pokémon-games in ontwikkeling. Zo wordt er nog altijd gewerkt aan een vervolg op Detective Pikachu en krijgen spellen als Pokémon Go en Pokémon Unite ook nog updates. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Square Enix-president herhaalt wens om blockchainspellen te maken Diablo 2: Resurrected meer dan 5 miljoen keer verkocht
1

Reacties op: GameFreak deelt volgende week mogelijk nieuwe informatie over Pokémon-games

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    whaha

    • 17 april 2022 22:07
    Het is mogelijk dat dit artikel mij weinig kennis heeft gegeven. Daar ben ik mogelijk niet verbaasd over, want ik hield rekening met die mogelijkheid toen ik op het artikel klikte.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.