Virtua Fighter 4, de game die op veel must-have lijstjes van PlayStation2 bezitters staat, wordt algemeen gezien als een van de betere, aankomende fightinggames.

Omdat ook Sega dit wel inzag, is een Xbox versie van deze beat 'm up niet ver weg. Ook de GameCube krijgt nu een eigen Virtua Fighter, in de vorm van Virtua Fighter Kids (2?). Deel 1 was op de Saturn een aardige party-game met 'kind'fighters in de hoofdrol, in plaats van volwassen, stoere kerels of wulpse dames.

Virtua Fighter Kids op de SaturnDe Chief Operating Officer Tetsu Kayama van Sega heeft in de recente Famitsu bekend gemaakt dat Virtua Fighter ook op de GameCube zal uitkomen! Dit gebeurde nadat Famitsu hier om gevraagd had, maar ze kregen een iets ander antwoord dan dat ze gedacht hadden:

"Ja, [Virtua Fighters zal op de GC uitkomen] maar alleen in de vorm van Virtua Fighter Kids die wij op de Saturn uitgebracht hebben."Of we te maken hebben met een port, een vervolg game of een soort Special Edition van de Saturn versie is niet bekend. Ook de mogelijkheid voor een link met de Gameboy Advance ligt nog open.

Er is ook nog niets bekend over een eventuele releasedate.