Nu de Gamecube launch op minder dan een maand van ons ligt, worden er steeds meer dingen omtrend de Gamesdoos bekend.

Zo kunnen we vandaag voor het eerst onze blik werpen op wat doosjes van de games. Het gaat om de doosjes van Luigi's Mansion, Wave Race: Blue Storm en Pikmin. Het zijn de doosjes van de Japanse versies, dus de kans is groot dat wij in Europa (en in Amerika waarschijnlijk ook) andere plaatjes op de covers krijgen.

Een paar dingen vallen op: dat is ten eerste het doosje van Luigi's Mansion. Op het doosjes staat duidelijk 'Luigi Mansion' (zonder 's dus). Of het hier om een naamswijziging van de game gaat, of dat de game alleen in Japan zonder 's in de schappen komt te liggen is nog even afwachten.

Tweede punt dat opvalt is de overduidelijke keuze voor DVD doosjes, waar de schijfjes van de Gamecube bijna de helft van een gewone DVD zijn. Waarschijnlijk heeft Nintendo dit gedaan omdat er erg veel commentaar was/is op de kartonnen Nintendo64 doosjes.

PLaatje is gescand uit tijdschriftIn de nacht van woensdag op donderdag komen er waarschijnlijk nog veel meer duidelijkheden over de Gamecube, dan zal Nintendo namelijk een persconferentie houden ter ere van SpaceWorld. We houden je op de hoogte.