Uitgever GameCock Media Group heeft een aantal belangrijke releasedata voor het komende jaar bekend gemaakt. GameCock is een uitgever die ontwikkelaars zoveel mogelijk creatieve vrijheid geeft en niet met zijn eigen naam loopt te pronken. Dat is ook de reden waarom men zo'n vreemde naam gekozen heeft, omdat deze toch niet prominent op het doosje hoeft te verschijnen.

De titels van GameCock zijn daardoor vaak niet in één zin te omschrijven, want wanneer ontwikkelaars de kans krijgen origineel uit de hoek te komen, dan doen ze dat blijkbaar ook. Zo komt GameCock in februari met de Xbox Live Arcade-titel Pirates vs. Ninja Dodgeball, een variant op trefbal waarbij piraten het tegen ninja's opnemen en we eindelijk kunnen ontdekken wie van deze twee het zou winnen in een direct gevecht.

Pirates vs. Ninja Dodgeball (februari)

De film-noir actie-adventure Insecticide heeft ook een datum gekregen. Het spel zal voor Nintendo DS op 26 februari op de markt komen. Doordat GameCock geen vast Europees distributiekanaal heeft, is het nog de vraag of we het ook tegen die tijd al in de Europese winkels aan zullen treffen. De PC-versie kunnen we wel spelen, want die wordt in losse episodes te download aangeboden. De eerste twee afleveringen zullen in maart en april verschijnen.

Insecticide (maart)

De volgende game die we kunnen verwachten is de olijke, Super Smash Bros.-achtige vechtgame Hail to the Chimp, waarin losgebroken dierentuindieren met elkaar op de vuist gaan. Deze game komt in mei op de markt. In juni verschijnt de DS-versie van Mushroom Men, de Wii-versie van deze platformen komt pas in de herfst. Legendary the Box zou in de zomer op de markt moeten komen. Tegen het eind van het jaar staat ons ten slotte Sabotage te wachten, een sneaky game die zich situeert tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Hail to the Chimp (mei)