Game & Watch: The Legend of Zelda verschijnt in november

Game & Watch: The Legend of Zelda verschijnt in november

Nintendo kondigde tijdens de Direct vanavond Game & Watch: The Legend of Zelda aan.

Het apparaat, gebaseerd op de klassieke handheldapparaten van Nintendo, komt uit ter ere van de vijfendertigste verjaardag van de Zelda-reeks. De Game & Watch komt op 12 november uit.

Op het apparaat staan vier games: The Legend of Zelda (NES), Zelda 2: The Adventures of Link (NES), Link's Awakening (Game Boy) en een speciale versie van de Game & Watch-game Vermin, waarbij Link het Mr Game & Watch-personage vervangt. 

Eerder bracht Nintendo al een Game & Watch voor het jubileum van Mario uit. Daarop stonden Super Mario Bros. en het Japanse vervolg, alsmede een speciale versie van de Game & Watch-game Ball.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Tof en gelijk super slecht voor het milieu dit soort onzin. De meesten hebben een smartphone. Breng deze en andere games dan daar op uit ipv meer plastic zoals dit in de roulatie te gooien. Of maakt het een systeem waarop je al je oude nintendo games kan downloaden op zijn minst. Gaat echt helemaal nergens over. Money money money

0
test

@004 helemaal met je eens, fijn om te zien dat er ook iemand anders zo'n reactie heeft bij het zien van zulke prullaria. Maar deze, ongeopend in originele verpakking kan wel flink veel money, money, money waard worden $$

0
test

@004 Het is gewoon collectors item, fans zijn er blij mee Waarom al die woke onzin gelijk over slecht voor het milieu het is. We zitten nutteloos te gamen/discord /twitch op andere devices . Je zit nu zelfa op conputer/telefoon/tablet/watch om een bericht op een website te plaatsen , Weet je hoeveel co2 uitstoot nodig is om dat voor elkaar te krijgen

0
test

@ 004 slecht voor het milieu... haha ik neem aan dat dit voor verzamelaars is en die gooien dit soort dingen echt niet weg (iets met met verzamel woede). Ik heb hem vorig jaar ook gekocht van Mario dus dit is ook wel een must.

0

@Darkness2K7 Beetje late reactie. Ik hoef je niet te overtuigen dat het slecht gaat met het milieu. Het is geen woke onzin. Koop je troep als je wilt ipv 1 goed gaming device te hebben.

0

@004 Hoezo is dit slecht voor het milieu? Heb je inzage in dat alles, of zeg je gewoon wat je denkt dat er is en wat je leest hier en daar. Vergeet niet dat we vissen in een vissenkom zijn die handelen en denken naar de info die ze krijgen toegediend. Als je met zoiets wilt aankaarten dan kan je je ook afvragen werkt recyclen dan niet meer? Of wat doen al die afval schieidings bedrijven dan? Wat doen al die mensen in lease auto’s die dagelijks onnodig rubber/fijnstof de lucht in krikken terwijl ze ook lekker vanuit huis kunnen werken. Waarom zijn de a4’tjes per 500 vel zo goedkoop en worden deze massaal gedrukt en gekapt. Waarom moet iedereen nu opeens op terrasjes gaan zitten en moet al dat servies wat ze oplurken weer worden gewassen in schoon water terwijl er zoveel meer met dat kostbare water kan worden gedaan. Supermarkten waarom blijven jullie de schappen vol stouwen met producten en verpakkingen waarom wordt de overdaad zo sterk gemotiveerd. Alle candybar bedrijven en candy fabrieken waarom blijven jullie zoveel pushen en al die dure verpakkingen met prints erop gebruiken. Ik snap en begrijp je punt maar vind deze een beetje weird en niet op zn plaats hier.

0

@Pascal08 @Pascal08 Je komt mij hier de les lezen over iets waar je blijkbaar geen verstand van hebt. Als jij jezelf een vis wilt noemen mag dat maar hou je domme uitspraken over mij daar voor je. Ik lees boeken, praat met mensen die in deze sectoren werken en ben maatschappelijk betrokken voor zover ik kan dus betrek je beperkte visie nogmaals op jezelf. Er zijn vele andere sectoren die ook een zeer negatieve impact hebben op het milieu. Wat wil je nou zeggen? Dat omdat zij dat doen iedereen dit maar moet doen? Als jij je apparaatje wilt kopen dan ben je vrij om dat te doen alleen besef wel dat dit soort onzin zeer beperkte speelplezier heeft in tegenstelling tot een volledige console of pc en binnen de kortste keren voor veel mensen in de hoek wordt gegooid. Je kunt met een dogma aankomen en vingertje wijzen dat andere dat ook doen alleen dat maakt dit dan niet opeens goed. Je hebt het ook overigens over allemaal producten die een grotere meerwaarde hebben dan een handheld zoals dit wat 1 game erop heeft.

0
test

@004 Slecht voor het milieu zegt ie, om vervolgens over het grootste wegwerp product te hebben: de smartphone.

0

@**Guitar_Hero** Op die smartphone kan je al dit soort games spelen. Naast dat ik bellen wel essentieel vind tegenwoordig en het dus een belangrijk communicatiemiddel maakt doe ik ook nog eens al tussen de 5 of 8 jaar met mijn huidige telefoon dus waar heb je het over? Zullen we kijken hoelang jij op dat apparaat doorbrengt in tegenstelling tot hoeveel tijd ik besteed op 1 smartphone. Slechte vergelijking in mijn geval

0
test

Ik had diverse game & watch voordat de NES uit kwam in Nederland, daarna uiteraard ook een NES met oa Zelda 1 & 2 (gouden cartridge), zo veel goede herinneringen, daarom moet ik deze ook echt hebben.

0
test

@sandervs die zijn vast wel wat waard! misschien wel meer dan je denkt.. Ik zou dat eens uitzoeken. Een tip van iemand hier op Gamer.nl is de gratis app Game eye dat was een goede tip voor de verzamelaar.

0
test

@Baroness ik heb ze al lang niet meer man. Vroeger verkocht ik altijd mijn consoles en van dat geld kocht ik dan de nieuwe generatie. Daar baal ik nu wel van, had het echt tof gevonden om die NES, SNES en Megadrive cartridges nog te hebben met die kartonnen doosjes. Hele kleine kans dat die Game & Watch dingen nog bij mijn ouders op zolder liggen, dat zou wel heeeeel cool zijn.

0

Aanbevolen voor jou