Game top 10 USA | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Het is weer zover, tijd voor de best verkochte games van de US of A! En vandaag zal ik de gehele top tien van objectief commentaar voorzien

Op nummer 10:

ROLLER COASTER TYCOON:CORK (CD W95/W98) HASBRO INTERACTIVE NOV'99 $20

Het spel is al weer een tijdje uit in deze vorm en wat kan ik er meer over zeggen dan: "Wie heeft dit spel nog niet!?"

Op nummer 9:

UNREAL TOURNAMENT (CD W95/WNT/W98) GT INTERACTIVE NOV'99 $23

Ook UT is al weer sinds November 1999 uit en het blijft een 'top selling' game. Zeker nu de prijs is gezakt naar 23 dollar.. Is en blijft een topper!

Op nummer 8:

WHO WANTS TO BE A MILLIONAIRE(CD W95/WNT) DISNEY INTERACTIVE NOV'99 $9

Zeer scherp geprijst, maar ik kwam deze week een titel tegen met de naam "Who wants to beat up a Millionaire?" en die lijkt me een stuk intere anter..

Op nummer 7:

STARCRAFT: BATTLE CHEST (CD W95/W98) BLIZZARD DEC'98 $26

Good old starcraft! Deze RTS is gewoon een topper en eentje die iedere RTS fan in huis moet hebben. Blizzard doet ook met deze titel nogsteeds goede zaken. Vind je het gek dat ze zo lang doen over Diablo 2? Het geld blijft stromen, want 26 dollar voor een game uit '98 is niet niks!

Op nummer 6:

SIMCITY 3000 UNLIMITED (CD W95/98) MAXIS MAY'00 $34

Tja, wat zal ik er eens over zeggen... Het is de Sim der Sims alleen heb ik het persoonlijk wel gehad met deze grafisch zeer matige game. Desondanks gaat hij ook in de Unlimited versie als een versgebakken bolletje.

Op nummer 5:

FROGGER (CD W95/W98) HASBRO INTERACTIVE NOV'97 $6 Nu hebben we het over een stukje computer historie in een nieuw jasje! Deze game is al uit sins 1997, maar sinds deze maand is hij voor slechts 6 dollar aan te schaffen en dit heeft veel amerikanen doen besluiten hem te kopen.

Op nummer 4:

WHO WANTS TO BE A MILLIONAIRE 2(CD W95/98/M) DISNEY INTERACTIVE MAY'00 $18

I told you, I just wanne beat the *&^%@#%!

Op nummer 3:

ROLLER COASTER TYCOON (CD W95/W98) HASBRO INTERACTIVE MAR'99 $26

Hasbro doet goede zaken met sim na sim na sim, maar deze verdiend wel een goede notering. Gewoon om de simpele reden dat de gfx dan weer niet om naar huis te schrijven zijn, maar de gameplay is wonderbaarlijk en wie wil niet zijn eigen achtbanen bouwen?

Op nummer 2:

THE SIMS (CD W95/W98) MAXIS FEB'00 $44

De opper Sim. Ik heb persoonlijk niets met dit spel en snap ook alle ophef niet, maar er zijn veel mensen ( euh heeeeeel veeel) die dit spel geweldig vinden en ik laat deze mensen in hun waarden

En dan nu de NUMMER 1 van deze maand:

DIABLO 2 (CD W95/98/2K) BLIZZARD JUN'00 $51

Hoe kon het ook anders. Het spel waar menig Diablo fan maanden en maanden naar uitkeek! Hij blijft ondanks de slechte online server capaciteit de enige echte nummer 1 van deze maand.....

That's all for this month...


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou