Game Room krijgt woensdag zeven nieuwe games | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hoewel de zeven games eigenlijk vorige week zouden verschijnen, werd de update voor onbepaalde tijd uitgesteld. Major Nelson laat weten dat de zeven kla iekers vanaf woensdag beschikbaar zijn. Onder andere Pitfall en Megamania zijn voor 240 Microsoft-punten aan te schaffen. Mochten spelers een enkele keer willen spelen, is dat mogelijk voor 40 Microsoft Points en een demo van tien minuten is gratis te spelen. Het is op dit moment nog onduidelijk of de update alleen voor Amerika geldt of ook voor Europa.

Game Room

Game Room is een service waarbij spelers hun eigen arcadehal kunnen samenstellen. Microsoft belooft updates uit te brengen met nieuwe games die kunnen worden toegevoegd aan de hal. De komende drie jaar wil Microsoft duizend arcadegames voor de service uitbrengen. Game Room is te verkrijgen op PC en Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou