Game Pass krijgt in de toekomst mogelijk familie-abonnement

Game Pass krijgt in de toekomst mogelijk familie-abonnement

Xbox Game Pass krijgt in de toekomst mogelijk een duurder abonnement voor families. Xbox-baas Phil Spencer zegt op Twitter dat hij deze optie overweegt.

Spencer antwoordt op een vraag van een gebruiker, die wil weten of Microsoft een 'Family Plan' overweegt. Net als bij Spotify of Apple Music zouden leden dan een duurder abonnement kunnen afsluiten waar meerdere mensen van hetzelfde gezin van gebruik kunnen maken.

Spencer geeft aan dat deze optie is overwogen. "Het is iets dat we willen doen", antwoordt hij. "Er is een optie voor gezinnen met één console, maar voor meerdere gezinsleden met meerdere consoles zou een familie-abonnement kunnen helpen. Bedankt voor de feedback."

Xbox Game Pass is een dienst waarbij leden toegang krijgen tot meer dan honderd games. De spellen van Xbox' eigen studio's staan er sowieso op. Leden van de Ultimate-variant kunnen spelen op Xbox-consoles, maar ook op pc's of mobiele apparaten via streaming.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kijk nou uit met dit soort vragen.. we kunnen nu al gamesharen; straks komt dit er voor in de plaats..

0
test

@kleinekoosjer dit kan je al doen met gamepass. Moet alleen via een omweg maar mijn zoon kan op zijn xbox inloggen op mijn naam de games downloaden die hij wilt en dan spelen op zijn account op zijn xbox.

0
test

@hulstpower dat is toch exact wat ik schrijf? heheh.. ik share ook ;-) Ik ben juist bang als ze zo'n duurder family abonnement gaan aanbieden dat de 'sneaky' manier van nu er uitgesloopt gaat worden..

0

gamesharen kun je alleen maar met 2 consoles jammer genoeg .

0
test

@seteke Is meer dan genoeg. Je gamepies worden de helft goedkoper, dat is al insane goede deal. Wel alleen sharen met iemand die je volledig vertrouwd.

0

Aanbevolen voor jou