In samenwerking met Warner Bros. zal het softwarebedrijf Virtual Heroes Inc. Pamoja Mtaani ontwikkelen. Het is een gratis online pc-game die de gevaren van AIDS en HIV duidelijk moet maken.

Pamoja Mtaani ( wat 'Together in the Hood' betekent) zal worden uitgebracht in Kenia en dan vooral in verschillende jeugdcentra in Nairobi. Het spel is vooral bedoeld om de bevolking in Kenia anders naar de ziekte te laten kijken, omdat juist in de Afrikaanse landen de ziekte wild om zich heen slaat, maar waar de bevolking zelf nauwelijks iets doet om de gevolgen in te perken.

Warner Bros. omschrijft de game als volgt: "In de game neem je de rol aan van een van de vijf hoofdpersonen. Alle vijf zijn ze volslagen vreemde van elkaar, maar door onvoorziene omstandigheden en misschien wel het lot worden ze samengebracht. Ze zullen hun weg moeten vinden door verschillende Afrikaanse woonwijken, op zoek naar voorwerpen. Ondertussen moeten ze ook een gewonde vrouw helpen, maar komen de spelers gaandeweg steeds voor belangrijke keuzes te staan die hun gedrag zullen beïnvloeden." Het spel kan gespeeld worden via LAN, waarbij ieder hoofdpersoon door een menselijke speler wordt bestuurd. De muziek wordt verzorgd door bekende hip-hop artiesten uit Kenia.

Het spel is uiteraard een uitstekend initiatief van de verschillende instanties. Het is ook erg goed om te zien dat games niet alleen voor entertainment doeleinden worden gebruikt, maar ook worden gezien als een manier om belangrijke onderwerpen aan te kaarten.