Op zondag 18 juni 2006 zal QANTM College Amsterdam haar deuren openen voor elke gameliefhebber die een carrière in de game development of design industrie ambieert. Hier worden onder meer presentaties gegeven en zal er veel inhoudelijke informatie beschikbaar zijn over het intensieve 18-maandse opleidingsprogramma ‘Diploma of Interactive Entertainment’.

In Amsterdam-Noord, aan de Johan van Hasseltweg nummer 31, zal tussen 12:00 en 16:00 de mogelijkheid zijn presentaties bij te wonen en vragen te stellen aan leraren. Tevens worden de uitgebreide faciliteiten gedemonstreerd en kun je het lesmateriaal inzien.

Het praktijkgerichte en professionele opleidingsprogramma van QANTM is in 1996 door samenwerking van diverse universiteiten in Australië ontwikkeld, en biedt de student de mogelijkheid een keuze te maken uit een specialisatie in programmeren of de 3d-techniek. Door nauwe samenwerking met de Nederlandse (en internationale) industrie sluit het opleidingsprogramma perfect aan bij de eisen van ontwikkelstudio’s en game developers.

Smaakt dit alles je naar meer? Op de website is een informatiepakket aan te vragen met uitgebreide informatie over de inhoud, kosten en startdata van de opleiding.