Game of Thrones-personages bekendgemaakt | Gamer.nl

Game of Thrones-personages bekendgemaakt | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Het gaat om Gregor Forrester en zijn vrouw Eli a Forrester, met hun zoons Rodrik Forrester, Asher Forrester, Ethan Forrester, Ryon Forrester en dochters Mira Forrester en Talia Forrester. Andere personages zijn Duncan Tuttle, Gared Tuttle, Royland Degore, Malcolm Branfield en Maester Ortengryn. Het is nog niet bekend welke van deze personages speelbaar zijn, wel dat de game vijf speelbare personages heeft.

Op het Telltale-forum zijn afbeeldingen en beschrijvingen te zien van de verschillende personages. Het was al bekend dat de episodische games om de Forrester-familie zullen draaien. Deze familie komt wel voor in de boeken van George R.R. Martin, maar is nog niet langsgekomen in de tv-serie.

Telltales Game of Thrones krijgt zes afleveringen, de eerste komt dit jaar nog uit op pc, Mac, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4 en Xbox One. Donderdag onthulde Telltale al een teasertrailer voor de game.

Game of Thrones


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou