Game of Thrones-game heeft vijf speelbare personages | Gamer.nl

Game of Thrones-game heeft vijf speelbare personages | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Die vijf personages behoren alle tot dezelfde familie. Welke is nog niet bekendgemaakt, maar de keuzes van ieder familielid zullen steeds van invloed op het verhaalverloop van de andere personages. Het gerucht gaat dat House Bolton, dat in seizoen 4 van de HBO-serie Game of Thrones al prominent voorbijkwam, ook in de gamereeks een belangrijke rol zal spelen.

De speelbare familie behoort waarschijnlijk tot House Forrester, waar in de boeken of de tv-serie vooralsnog weinig over is uitgeweid. De Game of Thrones-game gaat nog eind dit jaar van start en verschijnt in de vorm van vijf los speelbare afleveringen die verspreid over enkele maanden uitgebracht worden.

Door NUtech


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou