Game gebaseerd op bioschoophit Inception in de maak | Gamer.nl

Game gebaseerd op bioschoophit Inception in de maak | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

“Ik heb altijd gedacht dat Inception een wereld was waarin veel andere verhalen verteld konden worden. Op dit moment richten we ons alleen op de ontwikkeling van een game”, aldus de regi eur.

Nolan gaf in het interview met Entertainment Weekly geen verdere details over de game. Hij zei wel dat een team hard bezig is met de ontwikkeling en dat het een "project voor de lange termijn" is. Het is nog niet bekend voor welke platformen de game in de maak is.

Inception

Inception, een film waarin fraudeurs dromen creëren om achter cruciale informatie te komen, was één van de meest succesvolle films in de bioscopen afgelopen zomer. Nolan gaf in september al aan graag een game te willen maken gebaseerd op de film.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou