Game Director van The Division vertrekt naar Hitman-studio | Gamer.nl

Game Director van The Division vertrekt naar Hitman-studio | Gamer.nl

Ryan Barnard, game director van The Division, heeft Ubisoft verlaten om te werken bij Hitman-ontwikkelaar IO Interactive.

Volgens zijn profiel op LinkedIn heeft Barnard zijn functie in februari opgegeven, voordat The Division werd gelanceerd. Eerder deze maand is hij al begonnen bij IO Interactive. Hij werkte vier jaar bij Ubisoft Ma ive, de voornaamste studio achter The Division. Daarvoor was hij ook werkzaam bij onder andere Sony Online Entertainment en Crytek.

Bij IO Interactive krijgt Barnard de rol van gameplay director, zo wordt geschreven op de website van zijn nieuwe werkgever. “Ryan zal zich richten op het uitbreiden van de nagenoeg oneindige gameplaymogelijkheden die een game als Hitman bevat. Dit betekent het leiden van toekomstige werkzaamheden bij drie van de kernteams – gameplay, online en wereld – wat geen kleine taak zal zijn.” IO Interactive zegt erg blij te zijn Barnard toe te voegen aan het team van de studio.

Zowel The Division als de eerste episode van Hitman zijn deze maand gelanceerd. Beide games zijn beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou